Aula

I Hedensted Kommune har vi valgt at bruge Aula, med så få tilføjelser (Widgets) som muligt. Dette er valgt for at ramme forældre til børn på vores institutioner præcist og ensartet. Det er vigtigt i vores kommune, da vi har mange føde- og modtagerskole, og deraf mange forældre med børn på flere skoler.

Ens for alle vores skoler er, at de bruger Min Uddannelse, og derfor at denne Widget valgt for alle i skolernes Aula.

Det viser vores tilbagemeldinger fra skolerne, at forældrene er glade for.

For generel information om Aula, se aulainfo.dk.

Materialer om Aula i Hedensted Kommune

Information til forældre om Aula: (Skole)

Aula er åben for forældre fra mandag den 21/10-2019, og ikke som udmeldt enkelte steder fra den 14/10-2019.

Har du som forælder problemer skal du kontakte personalet på dit barns institution.

Support for forældre:

Børn og forældre kan få hjælp til Aula hos deres barns medarbejdere på skolen eller i dagtilbuddet.

Er det uden for skolens eller dagtilbuddets åbningstid kan der rettes henvendelse til Den Digitale Hotline.

Her kan du som borger i Hedensted kommune, få hjælp til digital selvbetjening - også udenfor kommunens normale åbningstid.

Telefonnummer: 70 20 00 00

Den digitale hotline er åben:

Mandag-torsdag kl. 9-20

Fredag kl. 9-17

Søndag kl. 17-20

Information til medarbejdere om Aula:

Adgang for personale med kommunens 2-faktor løsning. Følg manualen her til venstre.

Mangler du bogmærkesamling for ansatte i Chrome Browseren? Måske mangler du at logge ind.

Anvendelses- og Kommunikationsstrategi for Aula - Personale - V.1.2.1
Opslagsmanual for Aula - Personale - V.1.2