Aula

I Hedensted Kommune har vi valgt at bruge Aula, med så få tilføjelser (Widgets) som muligt. Dette er valgt for at ramme forældre til børn på vores institutioner præcist og ensartet. Det er vigtigt i vores kommune, da vi har mange føde- og modtagerskole, og deraf mange forældre med børn på flere skoler.

Ens for alle vores skoler er, at de bruger Min Uddannelse, og derfor at denne Widget valgt som i Aula.

Det viser vores tilbagemeldinger fra skolerne, at forældrene er glade for.

Materialer om Aula i Hedensted Kommune

Information til forældre om Aula:

Aula er åben for forældre fra mandag den 21/10-2019, og ikke som udmeldt enkelte steder fra den 14/10-2019.

Har du som forælder problemer skal du kontakte personalet på dit barns institution.

Support for forældre:

Børn og forældre kan få hjælp til Aula hos deres barns medarbejdere på skolen eller i dagtilbuddet.

Er det uden for skolens eller dagtilbuddets åbningstid kan der rettes henvendelse til Den Digitale Hotline.

Her kan du som borger i Hedensted kommune, få hjælp til digital selvbetjening - også udenfor kommunens normale åbningstid.

Telefonnummer: 70 20 00 00

Den digitale hotline er åben:

Mandag-torsdag kl. 9-20

Fredag kl. 9-17

Søndag kl. 17-20

Information til medarbejdere om Aula:

Adgang for personale med kommunens 2-faktor løsning. Følg manualen her til venstre.

Mangler du bogmærkesamling for ansatte i Chrome Browseren? Måske mangler du at logge ind.

Anvendelses- og Kommunikationsstrategi for Aula - Personale - V.1.2.1
Opslagsmanual for Aula - Personale - V.1.2

Ugens "Vidste du at..." hjælper dig med at opdatere din viden Aula. Den indeholde gode fif om både allerede implementerede elementer i Aula, men også om nye funktionaliteter, så snart de er tilgængelige i Aula.

Aula Pixi-Manual.pdf

Aula Pixi-Manual for medarbejdere.

Brush-Up video for medarbejdere.

Herunder ligger materialer med begrænset adgang. Der er kun adgang for de centrale Aula-personer på hver institution i Hedensted Kommune.